Aperitiefconcert “WHY WE SING”

ZONDAG 22 MEI

DANK JE WEL, LIESELOT

Op zondag 22 mei 2022 stond Lieselot Veys voor een laatste keer samen met het Sint-Martinuskoor op de planken. Lieselot deed haar intrede in het koor in 2010. Als stageproject aan de Arteveldehogeschool maakte ze kennis met de koorwereld. Ze voelde meteen aan dat ze dit wou verder doen. Na een eerste optreden als hulpdirigente op de ‘Korencarrousel’ n.a.v. de Avelgemse winterfoor op 7 november 2010 ging ze er voluit voor.

Na 12 jaar verlaat Lieselot het koor. We zijn haar dankbaar voor zoveel mooie momenten en tal van onvergetelijke optredens. Lieselot was een heel minzame, aangename, lieve, gedreven … dirigente met het hart op de juiste plaats. Dank je wel, Lieselot.

De dirigeerstok wordt nu overgenomen door Sofie Decavel, die samen met Christelle Platteau, het koor zal voorbereiden op het 95-jarig bestaan. Dit vieren we in 2023.