Valentijnontbijt (zondag 13/2)

Meer dan 1500 ontbijten vonden op zondagmorgen tijdens het Valentijnweekend hun weg naar talloze huiskamers in Avelgem en omstreken.  Heerlijk geurende broodjes, een chocoladekoek, een sandwich aangevuld met meerdere soorten beleg – voor elk wat wils – vormen elke keer opnieuw de inhoud van de ontbijtpakketten. De inhoud werd ook nu weer met zorg samengesteld dankzij de medewerking van tientallen koorleden en sympathisanten. Zij stonden opnieuw paraat op vrijdagavond en zaterdag 11 en 12 februari. Na het aanleveren van de verse broodjes op zondagmorgen was een ruime ploeg medewerkers al van 5 uur ’s morgens druk in de weer om alles tijdig aan te leveren. De vele positieve reacties maakten ook nu weer duidelijk dat dit initiatief van het koor bijzonder gesmaakt werd.

Bedankt iedereen !