bedankt eline !

Na 10 jaar besliste Eline Bossuyt om een punt te zetten achter haar dirigentschap. Eline kiest ervoor om haar eigen droom als muzikant en performer verder vorm te geven. Het bleek niet langer mogelijk om dit te combineren met het dirigentschap. De koorleden en het bestuur betreuren dit plotse afscheid, maar respecteren voluit de keuze van Eline. Corona maakt dat het afscheid wat in mineur verloopt, maar we zullen Eline op een later tijdstip op een gepaste wijze in de bloemetjes zetten.

Het Sint-Martinuskoor blikt dankbaar terug op 10 mooie jaren van samen zingen, performen … onder leiding van Eline en haar mededirigent Lieselot Veys. Samen vormden beide dirigenten het ideale duo. Elk met hun talenten vulden ze elkaar perfect aan en deden ze het koor meermaals schitteren tijdens diverse optredens en concerten.

Eline was de drijfveer achter soms gedurfde keuzes die wij in de voorbije jaren maakten. Zij ging voluit voor uitstraling, durf en expressie. Met haar enthousiasme en energie wist ze elke week opnieuw de koorleden te helpen groeien naar nieuwe hoogtepunten. Eline bouwde met het koor aan een heel gevarieerd repertoire en gaf het koor in het voorbije decennium een bijzondere uitstraling. Haar motto: de toeschouwers moesten aanvoelen en ervaren dat we er als koor ‘goesting’ in hadden. En dat hadden wij ook.

Wij wensen Eline het allerbeste in haar nieuwe muzikale uitdagingen.

Dank je wel, Eline

Gepubliceerd door